Onze partners

Groei en Bloei

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
•    Elke zomer een Open-tuindag;
•    Plantenruilbeurs in het voorjaar;
•    Interessante lezingen;
•    Cursussen;
•    Bloemschikken;
•    Excursies;
•    Voortuinkeuring;
•    Tuinmetamorfosewedstrijd 2024.

U bent, ook als niet-lid, van harte welkom op een van onze verenigingsavonden. In onze agenda vindt u een actueel overzicht van onze aankomende activiteiten.

Mogen wij u begroeten op een van onze activiteiten?

website: https://leidschendam.groei.nl/home


Energy Common Leidschendam-Voorburg (EC-LV)

Wij zijn actieve inwoners van Leidschendam-Voorburg. We hebben Energy Common Leidschendam-Voorburg (EC-LV) opgericht om bij te dragen aan een klimaatbestendige, leefbare gemeente met betaalbare, groene energie voor iedereen. Wij zijn er voor alle inwoners van onze gemeente die duurzame energie willen gebruiken of advies willen bij het verduurzamen van hun huis. Samen staan we sterker. Je kunt rekenen op onafhankelijk advies, dienstverlening en belangenbehartiging voor maar 15 euro (excl. btw) per jaar.


De Groene Basis

Stichting De Groene Basis verzorgt natuurexcursies voor de basisscholen in de gemeente Leidschendam-Voorburg met een enthousiaste groep van ongeveer 25 vrijwilligers

Wereldwinkel Leidschendam-Voorburg

Verkoopt producten uit derdewereldlanden voor een eerlijke prijs.

Werkgroep Groenbeheer Nootdorp-Leidschendam

Onderhoud karakteristieke erfbeplanting en landschappelijk groen, bescherming van nesten en weidevogels

Lokale Agenda 21

De Stichting is de voortzetting van stichting ‘Duurzaam Voorburg’ en ‘Platform LA21 Leidschendam’.  LA stond voor Lokale Agenda voor de 21ste eeuw, die is opgesteld tijdens een grote conferentie van de Verenigde Naties over milieu en ontwikkeling in 1992 in Rio de Janeiro.  Daar is ook de definitie van ‘duurzaam’ afgesproken die wij op deze website gebruiken.

Contactgegevens

Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg
Hannie Schaftstraat 49
2264 DP Leidschendam

E-mail
Secretaris: Henk Nijstad (hnijstad@gmail.com)
Voorzitter: Marjan van Giezen (marjanvangiezen@icloud.com)
Coördinator Groen: Sander Wennekers (wennekers@planet.nl)

Informatie

Voor informatie over het werk van de Stichting, of over duurzaamheid in het algemeen, kun je contact opnemen met onze secretaris, Henk Nijstad. Liefst gebruik je daarvoor e-mail (hnijstad@gmail.com). Ook om vanuit een andere organisatie contact te leggen of om je aan te melden als vrijwilliger kun je contact met onze secretaris opnemen.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram