Skip to content

Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg

Duurzame Markt op zaterdag 22 april 2023 in de Stadstuin

De jaarlijkse Duurzame Markt vindt plaats op zaterdag 22 april 2023, weer in Stadstuin Rusthout, van 11-15 uur. Op die dag vindt u in de Stadstuin diverse kraampjes waar u allerlei informatie kunt krijgen over energiebesparing of -transitie, meer natuurlijk groen in uw tuin of in de gemeente, afvalrecycling, zonnepanelen etc. We verwachten dat organisaties als de Fietsersbond, Energy Common, Zon op LV, Avalex, Groei en Bloei en Repair Team ook dit jaar weer zullen meedoen. Veel toezeggingen hebben we al binnen.

Wethouder Duurzaam, Marcel Belt, zal ook aanwezig zijn. Mogelijk zullen we hier ook de aftrap kunnen doen van een andere actie van Stichting Duurzaam, daarover later meer. Ook de actie “Tegel eruit, plantje erin”, van de gemeente samen met Groei en Bloei, vindt hier plaats. De toegang is gratis, en er is in de Stadstuin van alles te beleven, ook voor kinderen. Kom dus vooral een kijkje nemen!

Heeft uw (niet-commerciële) duurzame organisatie ook interesse om op deze markt te staan? U bent van harte welkom. Meldt u aan bij de Stichting Duurzaam, via e-mail (marjanvangiezen@icloud.com). Deelname is kosteloos, we reserveren graag een kraampje voor u.

Ook voor deze activiteit kunnen we nog een vrijwilliger gebruiken, in de voorbereiding en tijdens de dag zelf.