Skip to content

Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg

27 mei: Inloop- en informatieavond

Denkt u met ons mee over gemeentelijk Uitvoeringsprogramma Duurzaamheid?

Op maandag 27 mei organiseert de Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg een inloop- en informatieavond over het gemeentelijk Uitvoeringsprogramma Duurzaamheid.  Stichting Duurzaam wil graag een goede reactie geven op dit uitvoeringsprogramma en ook aanvullende acties voorstellen. Maar daar hebben we wel de inbreng van onze eigen inwoners voor nodig.
Daarom nodigen we u uit voor deze informatieavond die zal plaatsvinden op 27 mei 20 uur, in wijkcentrum de Groene Loper (in de Rode Zaal). Voor koffie/thee wordt gezorgd.

Tijdens deze avond krijgt u een aantal korte presentaties op duurzaamheidsthema’s, zodat u een beeld krijgt wat er in het uitvoeringsprogramma staat en waar de Stichting Duurzaam zelf mee bezig is. Na de pauze kunt u uw eigen ideeën inbrengen en met ons van gedachten wisselen over wat er nog meer mogelijk is op het gebied van duurzaamheid in onze gemeente. Denkt u met ons mee?  Uw ideeën verwerken wij in onze reactie op het Uitvoeringsprogramma.

Uitvoeringsprogramma Duurzaamheid

Het concept-uitvoeringsprogramma is op 30 maart gepubliceerd. Hierin staan alle acties die de gemeente wil uitvoeren om de duurzaamheid van en in onze gemeente te vergroten. Het programma is in de Gemeenteraad gepresenteerd. De komende maanden vinden gesprekken plaats met maatschappelijke organisaties, waaronder Stichting Duurzaam.  Op tot een goede inhoudelijke en maatschappelijk gedragen inbrengt te komen, wil Stichting Duurzaam graag de inbreng van onze inwoners kunnen meenemen. Het concept-Uitvoeringsprogramma kunt u vinden op de website van de gemeente of aanvragen via de Stichting Duurzaam (marjanvangiezen@icloud.com).

Over de Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg

Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg werkt sinds 1996 samen met bewoners, gemeente en andere organisaties aan een duurzaam Leidschendam-Voorburg.  We zijn een platform dat inwoners van Leidschendam-Voorburg met elkaar in contact brengt, stimuleert  en faciliteert als het gaat om duurzame plannen voor de eigen leefomgeving.