Skip to content

Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg

Groei & Bloei Nationale tuinweek 2017 — Hele jaar tot 10 september

Activiteiten van Groei & Bloei in Leidschendam

Tuinmetamorfosewedstrijd

Samen met Life & Garden Leidschendam organiseert Groei & Bloei een Tuinmetamorfosewedstrijd, waarbij  mooie prijzen te winnen zijn (Life&Garden cadeaubonnen van € 100 en € 50).

Natuurlijk kunt u gewoon op 10 juni een tegel inleveren bij Life & Garden, Plant & Zo of de Stadstuin Rusthout en daar 2 leuke planten (beschikbaar gesteld door Life & Garden) voor terug krijgen. Maar het zou nog veel mooier zijn als u een stapje verder gaat en een werkelijke metamorfose in uw tuin of op uw balkon teweeg kunt brengen, door een dicht geplaveid deel om te toveren tot een ware groene oase. U dient daarmee meerdere doelen: een beter leefklimaat voor de dieren in de tuin, een betere afwatering van hemelwater, en niet in de minste plaats, een kleurrijker uitzicht voor uzelf.

Wat moet u doen om een kans te maken op een van de aantrekkelijke prijzen? Maak een foto vóór en een foto ná de tuinmetamorfose. Tip: Kies daarvoor de meest optimale groei- en bloeimomenten in uw tuin, liefst met licht bewolkt weer. Plaats beide foto’s tussen 15 augustus en 10 september aanstaande op de  Facebook-pagina van Life & Garden, of e-mail de foto’s aan info@leidschendam.groei.nl

Een deskundige en onafhankelijke jury zal op zaterdag 16 september om 11.00 uur, in de Orangerie van Life & Garden, de winnaars bekendmaken en de prijzen overhandigen.

Heel veel succes toegewenst. We zijn enorm benieuwd naar de resultaten!