Skip to content

Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg

Groei & Bloei Nationale tuinweek 2017 — 10 juni

Activiteiten van Groei & Bloei in Leidschendam

Zaterdag 10 juni “Tegel eruit plant erin” en  Tuin metamorfose wedstrijd

Op zaterdag gaat de Groei & Bloei Nationale Tuinweek 2017 van start met de landelijke actie: “Tegel eruit plant erin”.  Samen met Life & Garden Leidschendam organiseert Groei & Bloei een tuinmetamorfosewedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Natuurlijk kunt u gewoon op 10 juni een tegel inleveren bij Life & Garden of de Stadstuin Rusthout en daar 2 leuke planten (beschikbaar gesteld door Life & Garden) voor terug krijgen. Maar het zou nog veel mooier zijn als u een stapje verder gaat en een werkelijke metamorfose in uw tuin of op uw balkon teweeg kunt brengen, door een dicht geplaveid deel om te toveren tot een ware groene oase. U dient daarmee meerdere doelen: een beter leefklimaat voor de dieren in de tuin, een betere afwatering van hemelwater, en niet in de minste plaats, een kleurrijker uitzicht voor uzelf.

Wat moet u doen om een kans te maken op een van de aantrekkelijke prijzen? Maak een foto vóór en een foto ná de tuinmetamorfose. Tip: Kies daarvoor de meest optimale groei- en bloeimomenten in uw tuin, liefst met licht bewolkt weer. Plaats beide foto’s tussen 15 augustus en 1 september as. op de  Facebook pagina van Life & Garden: www.facebook.com/lifeandgardenleidschendam.
Of stuur de foto’s via e-mail: info@leidschendam.groei.nl.

Een deskundige en onafhankelijke jury zal op zaterdag 9 september om 11.00 uur, in de Orangerie van Life & Garden, de winnaars bekendmaken en de prijzen overhandigen.

Heel veel succes toegewenst. We zijn enorm benieuwd naar de resultaten!

Tegel inruilen

Tussen 10.00 en 16.30 uur kunt u een tegel inruilen voor 2 planten bij:

  • Stadstuin Rusthout, Noordsingel 3 Leidschendam (tegenover winkelcentrum Leidsenhage) of
  • Life & Garden Leidschendam, Veursestraatweg 292d, 2265 CL  Leidschendam,